EtusivuTietoliikenneurakointiSähköurakointiReferenssitTyöpaikatOta yhteyttäYhteystiedotLinkit

Sähköurakointia turvallisesti - Johtomestarit

Johtomestarit Oy on pitkällä kokemuksella ja uusimmalla osaamisella varustettu pääkaupunkiseudulla toimiva sähköurakointiyritys.

Sähköurakointia: Toteutamme sekä uudisrakennuskohteet että sähkösaneeraukset yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille. Kattava osaamisemme ja lukuisista projekteista kertynyt kokemuksemme ulottuu sähköurakoinnista av- ja teleasennuksiin sekä turvatekniikasta valaisinasennuksiin. Palvelemme asiakkaiden tarpeita koulutetun ja kokeneen ammattilaistiimin voimin.

Sähköasennus ja sähköurakointi edellyttävät niin uudiskohteissa kuin saneerauksissakin rautaista ammattitaitoa ja hyvää projektinhallintaa. Suoritamme sähköurakoinnin lisäksi sähkösuunnittelua, asennuksia ja huoltoja sähkö-, tele- ja tietoverkkotekniikassa sekä valaistuksessa. Tarjoamme konsultoivaa apua sähköurakointi- ja saneerauskohteissa sivuavilla osa-alueilla oman yhteistyökumppani- ja urakoitsijaverkostomme taholta. Näin asiakas saa Johtomestarit Oy:n kanssa asioidessaan käyttöönsä myös laajemman osaamisen ja mahdollisesti tarvitsemaansa apua muille projektin osa-alueille.

Omaa työtään ja asiakasta kunnioittavana sähköurakoitsijana hallitsemme varmasti ja luotettavasti koko tämän paletin. Tarjoamme tämän sähköurakointi osaamisen ja kokemuksen asiakkaillemme ja pystymme siten vastaamaan projektien turvallisesta etenemisestä ja varmasta loppuunsaattamisesta.

Yrityksessämme työskentelee 15 henkilöä.

Tervetuloa tutustumaan Johtomestarit Oy:n palvelutarjontaan sekä esimerkkikohteisiin näillä sivuilla! Johtomestarit oy sähköasennuksia turvallisesti!

sähkösuunnittelu,sähköurakointi,tele-asennukset,antenniasennukset,atk-kaapeloinnit,kulunvalvonta,paloilmoitin kaapeloinnit ja kaikki sähkötyöt nopeasti ja ammattitaidolla!

Soita meille ja kerro miten voisimme auttaa: Tel. 09 827 5566Haluaisitko työskennellä meillä?Millaisia kohteita olemme urakoineet ja mitä on työn alla?
Kirjaudu sisään